Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vanhempien webinaari: Eskarilaisesta koululaiseksi

18.10.2022 klo 17:3019:00

Virtuaalinen kohtaamispaikka kaikille satakuntalaisille perheille – webinaarisarja jatkuu 20.9. tiistaisin klo 17.30-19 ja jatkuu marraskuulle eri aiheisilla webinaari-illoilla.

Webinaari on suunnattu kaikille eri ikäisten lasten vanhemmille kunnasta riippumatta. Osallistua voi vaikka myös isovanhemmat ja muut lapselle läheiset aikuiset. Webinaareihin voi osallistua vaikka kotisohvalta, kentänlaidalta tai vaunulenkiltä.

AIHE JA PUHUJA
18.10. Eskarilaisesta koululaiseksi -Miten tukea lasta koulun aloittamisessa. Puhujana Johanna Havia, psykologi, kasvatus- ja kehityspsykologian erikoispsykologi (koul.), ratsastusterapeutti SRT, nepsy-valmentaja

OSALLISTUMINEN
Webinaari-ilta pidetään Teamsissa. Osallistua voi tämän linkin kautta: bit.ly/VanhempienWebinaari

KENELLE
Webinaarit ovat suunnattu kaikille eri ikäisten lasten vanhemmille kunnasta riippumatta. Osallistua voi vaikka myös isovanhemmat ja muut lapselle läheiset aikuiset.

Tiedot

Päivämäärä:
18.10.2022
Aika:
17:30 – 19:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://satasote.fi/tapahtumat/vanhempien-webinaari2022-5/

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma
Satakunta

Järjestäjät

Satakunnan hyvinvointialue
Säkylän kunta

Tapahtumakalenterin kautta ilmoitetut tapahtumat hyväksytään sivuston ylläpitäjän toimesta ennen julkaisua. Mikäli ilmoittamasi tapahtuma ei näy Tapahtumakalenterissa, ota yhteys hallintopalvelusihteeri Sini Rekolaan, sini.rekola@sakyla.fi tai puh. 044 732 8101