Muista turvavälit, älä osallistu tapahtumiin kipeänä.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Säkylän päiväkotien ja koulujen Kirja kaveriksi -näyttely

7.4.29.4.

Kirjoja nurmikolla

7.-29.4. Säkylän päiväkotien ja koulujen Kirja kaveriksi -näyttely Säkylän Kuvataideharrastajat ry:n näyttelytilan ikkunoilla, Rantatie 254.

Tule katsomaan, miten kirjallisuus ja lukeminen ovat olleet lasten ja nuorten mukana koko lukuvuoden ajan!

Säkylässä on parhaillaan käynnissä kaksi kirjahanketta, joiden tarkoituksena on innostaa 4-16 -vuotiaita lapsia ja nuoria kirjojen ja lukemisen pariin ja lisätä erityisesti vähän lukevien kiinnostusta lukemiseen. Hankkeiden tarkoituksena on esitellä erilaista luettavaa kiinnostavasti ja houkuttelevasti sekä lisätä lasten ja nuorten keskustelua ja mielipiteiden vaihtoa kirjoista.

Hankkeiden puitteissa Säkylän varhaiskasvatuksessa, esi- ja perusopetuksessa sekä kirjastoissa tehdään erilaisia toimia lukuinnostuksen lisäämiseksi: hankitaan lasten lukuinnostusta lisäävää materiaalia, erilaista luettavaa esitellään kiinnostavasti ja houkuttelevasti mm. kirjailijavierailujen ja -näyttelyiden kautta sekä innostetaan lapsia ja nuoria kirjallisuusdiplomien suorittamiseen.

Tiedot

Alkaa:
7.4.
Loppuu:
29.4.
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Säkylän kuvataideharrastajat
Rantatie 254
SÄKYLÄ, 27800 Finland
+ Google Map

 


Tapahtumakalenterin kautta ilmoitetut tapahtumat hyväksytään sivuston ylläpitäjän toimesta ennen julkaisua. Mikäli ilmoittamasi tapahtuma ei näy Tapahtumakalenterissa tai sinulla on kysyttävää tapahtuman ilmoittamiseen liittyen, ota yhteys Sini Rekolaan, sini.rekola@sakyla.fi tai puh. 044 732 8101.