Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pyhäjärven ympäripyöräily

30.7.2022 klo 10:0023:30

Tapahtuma navigointi

Lauantaina 30.7. kello 10 startataan ihka ensimmäiseen Pyhäjärven ympäripyöräily -tapahtumaan!

Yhteislähtö tapahtuu Katismaan Saaresta, ja samaan paikkaan kannattaa reissu myös päättää – Katismaa tarjoaa pyöräilijöille jälkilöylyt lauteillaan sekä pulahduksen Pyhäjärveen. Lenkin pituus on reilut 70 kilometriä, ja se kulkee tapahtumaa järjestävien Kristallirannan, Valasrannan, Sieravuoren, Myllyhovin sekä Public House Laululintusen kautta. Lisäksi tapahtuman osallistumismaksuun sisältyvät reittikartalla varustettu t-paita, vakuutus, virvokepisteet ja huoltoauton tuki, arvontaa ja oheisohjelmaa – sekä ennen kaikkea hyvää seuraa ja upea elämys Pyhäjärven maisemissa! Halutessaan iltaa voi vielä jatkaa Katismaassa, sillä samana lauantaina paikan päällä esiintyy ilmaisella sisäänpääsyllä Timo Rautiainen ja Ville Ojanen Duo.

Ilmoittautuminen aukeaa pian sivulla www.pynkk.fi, ja yhtä pian kannattaa myös toimia – hinta on edullisin varhaisille ilmoittautujille.

Tapahtuma on osa Pyhäjärvi-viikkoa.

Järj. Pyhäjärviseudun Nuorkauppakamari, Katismaan Saari, Kristalliranta, Valasranta, Sieravuori, Myllyhovi ja Public House Laululintunen.

Tiedot

Päivämäärä:
30.7.2022
Aika:
10:00 – 23:30
Kotisivu:
https://www.pynkk.fi/

Tapahtumapaikka

Katismaan saari
Katismaantie 18
Säkylä, Satakunta 27800 Suomi

Järjestäjä

Pyhäjärviseudun Nuorkauppakamari ry

Tapahtumakalenterin kautta ilmoitetut tapahtumat hyväksytään sivuston ylläpitäjän toimesta ennen julkaisua. Mikäli ilmoittamasi tapahtuma ei näy Tapahtumakalenterissa, ota yhteys hallintopalvelusihteeri Sini Rekolaan, sini.rekola@sakyla.fi tai puh. 044 732 8101