Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta ja elintapaohjaus (hyte)

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu liikkumattomille ja ylipainoisille aikuisille diabeetikoille ja muita valtimotautia sairastaville, astma-, keuhkoahtauma- ja mielenterveysasiakkaille sekä ennaltaehkäisevästi niille, joilla on sairauksien riskitekijöitä kuten kohonnut verenpaine.

Elintapaohjausinfo asiakkaalle

POIKKEUSOLOJEN KUNTOKAMPANJA ALK. 1.4.2020

Vaikka monen suositun liikuntamuodon harrastaminen on tällä hetkellä estynyt, kannattaa liikuntaa kuitenkin harrastaa kuntoilemalla kotona sekä liikkumalla luonnossa. Säkylän kunta haluaa osaltaan kannustaa ihmisiä liikkumaan käynnistämällä Poikkeusolojen kuntokampanjan. Kampanja-aika alkaa 1.4. ja päättyy valtakunnallisten harrastustoiminnan rajoitusten päättyessä. Kampanjan päättymisestä ilmoitetaan myös erikseen kunnan nettisivuilla sekä Facebookissa.

Kampanjaan pääset osallistumaan täyttämällä omaan kuntokorttiisi viikoittaisia liikuntasuorituksia. Oman kuntokorttisi pääset tulostamaan oheisesta linkistä: Kuntokortti

Mikäli kuntokortin tulostaminen ei ole mahdollista, voi liikuntasuoritukset merkitä myös itse suunnittelemalle kuntokortille tai vaikka ruutupaperille.

Kampanjan päättymisen jälkeen palaute kuntokorttisi tai kuvakaappaus siitä kunnan sivistysosastolle:

  1. postitse: Säkylän kunta, Sivistystoimi, Rantatie 268, 27800 Säkylä. Kuoreen merkintä ”poikkeusolojen kuntokampanja”
  2. toimittamalla se sähköpostin liitteenä kunnan vapaa-aikasihteerille: lauri.parviainen@sakyla.fi

Kaikkien kuntokortin palauttaneiden kesken arvotaan lahjakortteja paikkakunnan yrityksiin.