Usein kysytyt kysymykset

Kuinka voin ilmoittautua kursseille?
Kursseille voi ilmoittautua arkisin klo 8.30-15.30 puhelimitse, (02) 8328 446. Voit ilmoittautua myös netissä mihin kellonaikaan tahansa, tämän linkin kautta (siirryt Säkylän kansalaisopiston netti-ilmoittautumissivulle)

Olen ulkopaikkakuntalainen, voinko silti osallistua kursseillenne?
Kyllä, meille ovat tervetulleita kaikenikäiset kotipaikkakunnastaan riippumatta.

En pääsekään tulemaan kurssille, jolle olen ilmoittautunut. Miten voin perua osallistumiseni? Joudunko silti maksamaan kurssimaksun?
Voit perua ilmoittautumisen maksutta viimeistään 6 päivää ennen kurssin alkua opiston toimistoon joko puhelimitse 02 8328 446 tai sähköpostilla kansalaisopisto@sakyla.fi. Muistathan, että kurssille saapumatta tai kurssimaksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Jos viikoittainen ryhmätunti/soittotunti peruuntuu kerran lukuvuoden aikana opettajan sairastumisen vuoksi tai opistosta riippumattomasta syystä, sitä ei tällöin korvata opiskelijalle. Jos opettajan poissaolokertoja tulee enemmän, hankitaan opettajalle sijainen tai tunnit korvataan myöhemmin, joiden ajankohta ilmoitetaan opiskelijalle tekstiviestillä.

Otanko kurssimaksua varten käteistä mukaan kurssille?
Et tarvitse kurssille mukaan käteistä, lähetämme kurssilaskun jälkikäteen ilmoittamaasi kotiosoitteeseen. Tietyillä kursseilla on materiaalimaksu, joka maksetaan käteisellä opettajalle, tutustu kurssikuvaukseen opinto-ohjelmassa tai nettisivullamme.

Haluan keskeyttää kurssin. Miten toimin?
Ilmoita keskeytyksestä aina opiston toimistoon, puh. 02 8328 446 tai kansalaisopisto(a)sakyla.fi. Pelkästään opettajalle ilmoitettu tieto keskeytyksestä ei riitä. Kurssimaksua ei palauteta kurssinsa keskeyttäneelle.

Voinko maksaa kurssimaksun liikuntaseteleillä?
Kyllä, meillä voit maksaa ruokakursseja lukuunottamatta kaikkien kurssien kurssimaksuja Tyky Kuntoseteli Plus -seteleillä sekä Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Toimita kotiin tullut lasku ja setelit opiston toimistolle (Säkylän kunnanvirasto, Rantatie 268, 27800 Säkylä). Voit myös jättää ilta-aikaan laskun ja liikuntasetelit Säkylän kunnanviraston pääoven vieressä olevaan postilaatikkoon, ne kulkeutuvat suljetussa kuoressa opiston toimistolle.

En saanut opinto-ohjelmaa postin mukana, miten toimin?
Opinto-ohjelma jaetaan Postin toimesta kaikkiin säkyläläisiin kotitalouksiin elo- ja joulukuussa. Joskus käy niin, että ohjelma jää syystä tai toisesta jakamatta. Ota siinä tapauksessa yhteyttä opiston toimistoon (puh. 02 8328 446 tai kansalaisopisto@sakyla.fi), lähetämme mielellämme opinto-ohjelman sinulle!

Säkylän kansalaisopisto

Osoite

Säkylän kansalaisopisto
Rantatie 268
27800 SÄKYLÄ

Hallintopalvelusihteeri Sini Rekola

02 8328 446

Apulaisrehtori Päivi Åberg

044 5171 023

Rehtori Päivi Österman

044 5170 008

Musiikin lehtori Tuomas Seppälä MuM/KM (Säkylän yhteiskoulun, Säkylän seudun lukion ja Säkylän kansalaisopiston yhteinen virka)

050 352 1592