Tilauskoulutus ja virtuaaliopiskelu

Tilauskoulutus

Säkylän kansalaisopiston opinto-oppaan sisältö kuvaa laaja-alaista opetuksen kokonaistarjontaa, jonka pohjalta voimme suunnitella ja toteuttaa tilaajan toiveiden mukaan tilauskoulutusta niin yksityisten, yhdistysten, yritysten kuin julkisenkin sektorin asiakasryhmien tarpeisiin.

Esitä kurssitoiveesi ja pyydä tarjous:

Soita opiston toimistoon, puh. (02) 8328 446 tai ota yhteyttä sähköpostitse: kansalaisopisto(at)sakyla.fi

Virtuaaliopiskelu

ÄÄREST VIÄRE – RAUMALAISTA PITSINNYPLÄYSTÄ VERKOSSA

Opettele pitsinnypläystä omatoimisesti ja ilmaiseksi osoitteessa www.raumalace.fi ja opi nypläämään raumalaisen pitsinnypläysperinteen mukaan.

Kurssisivustolla on ohjeet kolmen eritasoisen pitsin nypläämiseen: Lyöntiharjoitus, Kuuden parin utti, Plätit ja Spindelnatto, jotka annetussa järjestyksessä nypläämällä opit perusasiat. Nämä pitsimallit ovat kurssisivustolla tulostettavina versioina, tulosta 100 % koossa. Lisäksi sivustolla on nyplätyn pitsin historiaa, tekniikan perusteita sekä tietoa tarvittavista työvälineistä ja materiaaleista, sanasto ja lähdekirjallisuutta.

Opetus perustuu runsaaseen kuva- ja videomateriaaliin sekä niitä tukeviin teksteihin. Videoiden katseluun tarvitset kuulokkeet tai kaiuttimet, selaimeesi Flash -lisäosan ja mallien tulostamiseen Acrobat Reader -ohjelman, jotka voit ladata kurssisivustolla annettujen opasteiden avulla.

Men äärest viäre ja viärest ääre ja muist pan tarppeeks kiarui spindelin gondeihi…

Opiskele milloin haluat – ilmaiseksi: www.raumalace.fi