Sähköiset päätökset

Saat sähköpostiisi ilmoituksen kun päätös hakemastasi palvelusta on tehty.

Päätös varhaiskasvatuspaikasta
Kun saat eAsiointiin päätöksen lapsesi varhaiskasvatuspaikasta, varmista paikka vastaanotetuksi tai peru se kahden viikon kuluessa päätöksen vastaanottamisesta päätöksessä mainittuun osoitteeseen.

Päätös esiopetuspaikasta
Kun saat eAsiointiin päätöksen lapsesi esiopetuspaikasta, sinun ei tarvitse vahvistaa paikka vastaanotetuksi, mikäli lapsesi on jo asiakkaana kyseisessä päiväkodissa. Varhaiskasvatuksen osuutta ei tarvitse myöskään hakea tässä tapauksessa uudelleen. Päiväkodin uusien asiakkaiden tulee vahvistaa esiopetuspaikka ja mahdollinen täydentävä varhaiskasvatuspaikka vastaanotetuksi kahden viikon kuluessa päätöksen vastaanottamisesta päätöksessä mainittuun osoitteeseen.

Toimita tulotiedot liitteineen osoitteeseen: Säkylän kunta/varhaiskasvatus, Rantatie 268, 27800 Säkylä.

Maksupäätös
Varhaiskasvatusmaksu on kiinteä kuukausimaksu. Maksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, perheen tulot ja lapsen sovittu hoitoaika. Varhaiskasvatuksen korkein maksu on 295 e/kk/lapsi. Varhaiskasvatuksen asiakasmaksusta on säädetty varhaiskasvatuksen asiakasmaksulailla.

Mikäli tulotiedot puuttuvat, maksu määräytyy korkeimman taksan mukaan. Tuloselvityskaavake liitteineen tulee toimittaa hoidon alkamiskuukauden loppuun mennessä osoitteeseen: Säkylän kunta/varhaiskasvatus, Rantatie 268, 27800 Säkylä.

Asiakkaalla on myös mahdollisuus hyväksyä korkein asiakasmaksu, jolloin tulotietoja ei tarvitse toimittaa (tulotietolomakkeessa tai varhaiskasvatushakemuksessa tulee olla rasti tässä kohdassa). Linkki maksulaskuriin (https://sote.easiointi.fi/maksulaskuri/).

Kun saat sähköisen maksupäätöksen, tarkista se heti.