Tilauskoulutus ja virtuaaliopiskelu

Tilauskoulutus

Pyhäjärviseudun aikuisopisto järjestää tilauskoulutusta yhdistysten, yritysten ja julkisen sektorin  asiakasryhmien tarpeisiin.

Meiltä voi tilata esimerkiksi tietotekniikan, liikunnan, vieraiden kielten, kotitalouden sekä kädentaitojen koulutusta. Koulutusten sisällöt, kestot ja toteutusaikataulut suunnitellaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kurssien vetäjinä toimivat ammattitaitoiset kouluttajamme.

Esitä kurssitoiveesi ja pyydä tarjous:

Soita opiston toimistoon, puh. (02) 8328 446 tai ota yhteyttä sähköpostitse: aikusopisto(at)sakyla.fi

Virtuaaliopiskelu

ÄÄREST VIÄRE – RAUMALAISTA PITSINNYPLÄYSTÄ VERKOSSA

Opettele pitsinnypläystä omatoimisesti ja ilmaiseksi osoitteessa www.raumalace.fi ja opi nypläämään raumalaisen pitsinnypläysperinteen mukaan.

Kurssisivustolla on ohjeet kolmen eritasoisen pitsin nypläämiseen: Lyöntiharjoitus, Kuuden parin utti, Plätit ja Spindelnatto, jotka annetussa järjestyksessä nypläämällä opit perusasiat. Nämä pitsimallit ovat kurssisivustolla tulostettavina versioina, tulosta 100 % koossa. Lisäksi sivustolla on nyplätyn pitsin historiaa, tekniikan perusteita sekä tietoa tarvittavista työvälineistä ja materiaaleista, sanasto ja lähdekirjallisuutta.

Opetus perustuu runsaaseen kuva- ja videomateriaaliin sekä niitä tukeviin teksteihin. Videoiden katseluun tarvitset kuulokkeet tai kaiuttimet, selaimeesi Flash -lisäosan ja mallien tulostamiseen Acrobat Reader -ohjelman, jotka voit ladata kurssisivustolla annettujen opasteiden avulla.

Men äärest viäre ja viärest ääre ja muist pan tarppeeks kiarui spindelin gondeihi…

Opiskele milloin haluat – ilmaiseksi: www.raumalace.fi