Säkylä jatkaa osallistuvaa budjetointia – kerro ideasi ja osallistu!

5.12.2023

Säkylän kunnassa on toteutettu osallistuvan budjetoinnin hankkeita vuosina 2022 ja 2023. Vuonna 2022 toteutettiin Frisbeegolf Kepolan koulun läheisyyteen ja vuoden 2023 kohteeksi asukkaat valitsivat Koirapuiston, joka on rakennettu jäähallin vieressä sijaitsevalle tontille.

Osallistuva budjetointi jatkuu myös vuonna 2024, teemalla yhteisöllisyyden lisääminen, yhdessä tekeminen ja yksinäisyyden torjunta. Hankkeeseen varattu summa on 15 000 euroa.

Säkylän kunnan asukkailta ja sidosryhmiltä pyydetään nyt ehdotuksia teemaan sopiviksi hankkeiksi. Voit antaa ehdotuksesi vastaamalla Webropol-kyselyyn tai toimittamalla ehdotuksesi Säkylän kunnanviraston vaihteeseen (Rantatie 268) ma 15.1.2024 mennessä.

Säkylän kunnanhallitus valitsee tammi-helmikuussa 2024 ehdotetuista hankkeista 3–6 kappaletta seuraavaan vaiheeseen, jossa asukkaat äänestävät ehdolle asetettujen joukosta mielestään parhaan. Asukasäänestyksellä valittu hanke toteutetaan käytettävän määrärahan rajoissa vuonna 2024.