Sivistystoimessa avoinna hallintopalvelusihteerin tehtävä

8.1.2020

Haemme aktiivista ja osaavaa

HALLINTOPALVELUSIHTEERIÄ

Tehtävä koostuu Säkylän yhteiskoulun ja Säkylän seudun lukion monipuolisista hallinnon tehtävistä, joihin kuuluvat esimerkiksi yhteiskoulun ja lukion kanslian palvelut, talous- ja henkilöstöhallinnon toimistotehtäviä, oppilashallinnon tehtäviä sekä materiaalitilauksia.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä tietotekniikan taitoja, yhteistyökykyä sekä hyvää vuorovaikutustaitoa. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme Sinulle ajanmukaiset työvälineet, liukuvan työajan ja turvallisen työympäristön, tehtävän vaativuuteen perustuvan palkkauksen ja työnantajan, jolle henkilöstön osaaminen, työkyky ja hyvinvointi ovat tärkeitä.

Tehtävä alkaa sijaisuutena 10.2.2020 ja työsuhde muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi nykyisen hallintopalvelusihteerin jäädessä pois 1.6.2020. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Pyydämme Sinua toimittamaan hakemuksesi ensisijaisesti Kuntarekryn www.kuntarekry.fi kautta, työavain 270555, 24.1.2020 klo 15.00 mennessä. Voit myös toimittaa hakemuksen osoitteella kirjaamo@sakyla.fi.

Säkylän kuntaan ja toimintaamme voit tutustua osoitteessa www.sakyla.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa sivistysjohtaja Päivi Österman, paivi.osterman@sakyla.fi, p. 044 5170 008 tai hallintopalvelusihteeri Raija Lehtinen, raija.lehtinen@sakyla.fi tai p. 044 7382 129.Säkylässä 7.1.2020
Sivistysjohtaja