Säkylän kansalaisopiston kurssipalautekysely

11.11.2019

Säkylän kansalaisopisto on Säkylän kunnan omistama ja ylläpitämä ja Opetushallituksen valvoma vapaan sivistystyön oppilaitos, joka noudattaa vapaan sivistystyön lain mukaista paikallisiin ja alueellisiin sivistystarpeisiin pohjautuvaa koulutustehtävää (Laki vapaasta sivistystyöstä 21.8.1998/632) järjestäen monipuolisia opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille osallistujien pohjakoulutuksesta riippumatta.

Toteutamme tänä vuonna opiston lakisääteisen kurssipalautekyselyn sähköisesti Webropol-palvelun avulla. Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta kurssista, jolle olet osallistunut Säkylän kansalaisopistossa syksyllä 2019. Viimeinen vastauspäivä on su 29.12.2019.

Palautteesi avulla voimme parantaa toimintaamme, kiitos siis jo etukäteen vastauksestasi!

Siirry tästä kurssipalautekyselyyn.