Yrittäjäksi Katismaan Saareen?

28.6.2019

Säkylän kunta omistaa Katismaan Saaressa sijaitsevan saunarakennuksen, jossa toimii kesäkahvila ja sauna. Sauna on avoinna myös talvikaudella toimien kuntalaisten avantosaunapaikkana. Katismaan Saaressa on lisäksi kunnan uimaranta, venelaituri sekä kesäteatteri. Saareen pääsee ajamaan autolla. Saaren välittömässä läheisyydessä toimii myös kalasatama sekä kalamyymälä.

Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan yrittäjäksi seuraavalle kolmevuotiskaudelle?
Haku auki 16.8.2019 asti.

Säkylän kunta etsii kahvilayrittäjää, jolla löytyy ideoita järjestää saaressa erilaisia tapahtumia ja tarjota kuntalaisille mielekästä vapaa-ajan tekemistä. Toivomme myös, että Katismaan Saaresta kehittyisi uuden yrittäjän myötä tunnettu kesämatkailukohde.

Kysy lisätietoja ja pyydä hakuohjeet:

Hanna Nieminen, liiketoimintajohtaja,
hanna.nieminen@sakyla.fi,
044 012 5863

Teijo Mäenpää, kunnanjohtaja,
teijo.maenpaa@sakyla.fi,
044 517 1012