Avoin luentosarja lähivesien tilasta kiinnostuneille

12.4.2019

Loimijoen vesiviesti -hanke ja Wahren-opisto järjestävät yhteistyössä Tammelan järviyhdistysten kanssa kaikille avoimen luentosarjan. Luentosarja antaa hyvän yleiskuvan Loimijoen vesistöalueen vesien ja kalaston tilasta, kunnostustoimista valuma-alueella ja itse vesistössä sekä vedenpinnan säännöstelystä. Luennoilla saat myös vinkkejä siitä, millä toimilla voit itse vaikuttaa lähivesien tilaan. Luentosarja huipentuu Avoimet kunnostuskohteet -päivään, jolloin voit käytännössä tutustua erilaisiin kunnostustoimiin ja tavata kunnostustoimia toteuttaneita tahoja.

Aika: neljänä lauantaina klo 14

Paikka: Forssa, HAMK:n auditorio (Wahreninkatu 11, C-ovi, 4.krs)

Ohjelma

27.4. Koukuttaako Loimijoki kalastajan? -tietoa kalakannoista ja virtavesistä

4.5. Loppuuko Loimijoesta vesi? -tietoa säännöstelystä ja sen vaikutuksista

11.5. Miten kotijärvi kunnostetaan? -tietoa eri kunnostustoimista

18.5. Voiko Loimijoessa uida? -tutkittua tietoa vesien tilasta

8.6. Avoimet kunnostuskohteet -päivä

Luentosarja on kaikille avoin ja maksuton. Voit osallistua vain sinua kiinnostavaan luentoon tai kuunnella koko luentosarjan. Luentosarja toteutetaan osana LounaPlussa Leader-ryhmän rahoittamaa Loimijoen vesiviesti -hanketta.