Säkylän kunnan laskuja lähetetty tuplana

27.11.2017

Säkylän kunnan laskuja on toimitettu asiakkaille tuplana. Kyseessä olevassa tapahtumassa Säkylän kunnan sähköisten laskujen välittäjä Aditro Public Oy on toimittanut samat laskut asiakkaille kahteen kertaan.

Säkylän kunta ohjeistaa asiakkaita maksamaan selkeän kahteen kertaan laskutetun laskun vain yhteen kertaan. Mikäli ei ole varmuutta siitä onko kyseessä virheellinen vai oikeellinen lasku, voi ottaa yhteyttä myyntireskontranhoitaja, taloussihteeri Maija Tattiseen (02-8329 226) tai ostoreskontranhoitaja, taloussihteeri Marja-Liisa Viskariin (044-7386 604).

Asiakkaille on lähetetty peräkkäisillä viikoilla sama lasku. Oikeellisen laskun virhe- eli tuplaversio on lähetetty ajalla 15.11.–23.11.2017. Lähetetyt laskut ovat ympäristötoimiston, lääkärivastaanoton, kotihoidon, hammashuollon, fysioterapian, terveyskeskussairaalan sekä varhaiskasvatuksen maksuja. Virheellisiä laskuja on lähetetty sekä E- että paperilaskuihin.

Mikäli asiakas on ehtinyt maksaa saman laskun kahteen kertaan, asiakas ilmoittaa ylimääräisen maksun palauttamista varten tilinumeronsa taloustoimistoon. Ilmoituksen voi tehdä sähköpostilla (kirjaamo@sakyla.fi) tai soittamalla yllämainittuihin numeroihin.

Kunta tähdentää, että kyseessä on Aditro Public Oy:ssä tapahtunut inhimillinen virhe.

Säkylän kunta pahoittelee välittäjän virhettä.

Lisätietoja:
Talous- ja hallintojohtaja  Aino-Liisa Jalonen
02 832 8192, aino-liisa.jalonen@sakyla.fi