Säkylä

 

ETSIVÄ NUORISOTYÖ

Kaipaatko apua kouluasioiden selvittelyyn? Mietityttääkö kaverikuviot? Tarvitsetko apua raha-asioiden järjestelemiseen? Kaipaatko kuuntelijaa?

Etsivää nuorisotyötä tehdään 15-29-vuotiaiden nuorten kanssa.  Työn tarkoituksena on yhdessä nuoren kanssa löytää ratkaisuja mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Kaikki nuorten kanssa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia ja perustuvat nuoren itsensä antamiin tietoihin. Etsivät voivat tarjota apua mm. seuraavissa asioissa: raha-asioiden järjesteleminen, kouluasiat, asunto ja harrastusasiat sekä  perhe ja parisuhde asioissa. Etsivät voivat lähteä kanssasi hoitamaan asioita esimerkiksi Kelaan, sosiaali- tai työvoimatoimistoon tai vaikka kouluun. Etsivät nuorisotyöntekijät voivat auttaa sinua myös työpaikan etsimisessä, työhakemusten laatimisessa sekä erilaisten lomakkeiden täyttämisessä.

Etsivien tapaamiseen et tarvitse lähetettä, oma yhteydenottosi riittää. Etsivät tavoittaa puhelimitse, sähköpostilla tai Facebookista. Pyhäjärviseudun etsivät nuorisotyöntekijät työskentelevät Säkylän, Euran ja Köyliön alueella.

Jos mieltäsi askarruttaa mikä tahansa asia, ota rohkeasti yhteyttä.
Yhteystiedot löytyvät ”Henkilöstön yhteystiedot” kohdasta.