Säkylä

Lääkärin vastaanotto

Terveyskeskuksessa on yhteensä kuusi lääkärinvirkaa, joista viisi on Säkylän pääterveysasemalla ja yksi Kepolan terveysasemalla.

Toimintamme periaatteita ovat joustavuus ja asiakaslähtöisyys, joten asiakkaamme voivat vapaasti hakeutua haluamansa lääkärin vastaanotolle. Lääkärinvastaanottojen lisäksi tärkeitä palvelumuotojamme ovat puhelimitse tapahtuva joko lääkäri- tai hoitajatasoinen neuvonta sekä poliklinikkasairaanhoitajan vastaanotto. 

Lääkärille voi varata myös pelkän soittoajan lääkärinvastaanoton numerosta jolloin lääkäri soittaa potilaalle. Koska moni terveyteen liittyvä ongelma on hoidettavissa ilman lääkärinvastaanottokäyntiä, niin ajanvarauksen yhteydessä sinulta tiedustellaan yhteydenottosi syytä. Näin pystymme palvelemaan sinua kaikkein parhaiten ja arvioimaan ongelmasi kiireellisyys. Lääkärinvastaanottoajat voidaan varata vain niitä todella tarvitseville ja olemmekin päässeet siihen tilanteeseen, että lääkärinvastaanotolle pääsee nopeasti myös kiireettömissä tapauksissa. Arkaluontoisissa asioissa voit saada lääkärinvastaanottoajan myös ilman, että sinun tarvitsee puhelimessa kertoa hoitajalle hoitoon hakeutumisesi syytä. 

Reseptien uusinta

Paperimuotoiset reseptit jätetään arkipäivinä ajanvaraukseen. Sähköisistä resepteistä uudistamispyynnön voi tehdä käymällä henkilökohtaisesti terveyskeskuksessa tai soittamalla. Jos henkilö on jättänyt yhteystietonsa tekstiviesti-ilmoittamista varten terveyskeskukseen, hän saa tekstiviestin välityksellä tiedon reseptin uudistamisesta tai mahdollisesta uudistamispyynnön hylkäyksestä. Tietyin edellytyksin uudistamispyynnön voi tehdä potilaan lisäksi myös hänen valtuuttamansa henkilö tai organisaatio.

Sähköisen reseptin uudistamispyynnöt voi tehdä myös apteekkiin tai omakannan kautta.